De zomervakantie is begonnen

De zomervakantie is begonnen

Sommige mensen zijn al weken aan het voorbereiden wat ze mee willen nemen op vakantie en sommige mensen blijven thuis en denken na over leuke activiteiten rondom huis. Thuisblijven is het nieuwe weggaan!

We hebben wat leuke tips op een rijtje gezet:

  1. Kamperen in de tuin. Meestal is er wel iemand in de buurt die een tentje heeft, of misschien weet je er een te bemachtigen via de weggeefhoek. Hoe leuk is dat!
  2. Zwemmen in een meertje in de buurt. Als het weer dagen warm is, kun je wel wat afkoeling gebruiken. Ga op zoek naar zwemmogelijkheden in de buurt. Meestal is die te vinden op fietsafstand.
  3. Filmavond en logeren in de woonkamer. Laat de kids een leuke film uitzoeken, gooi de matrassen in de woonkamer en maak het gezellig met popcorn en ranja.
  4. Zelf ijsjes maken van fruit. Recepten genoeg op het internet.
  5. Picknicken tijdens een fietstochtje in de buurt. Wie houdt er niet van picknicken, thuis een tas/mand vullen met lekkers, op de fiets naar een leuk parkje in de buurt en daar lekker smikkelen met elkaar.

Vertel ons wat jij gaat doen en welke tip je iedereen wilt meegeven. Volg ook de activiteiten via actiefborgerodoorn.nl. Daar vind je leuke activiteiten die georganiseerd worden in de regio.

Fijne vakantie samen!

Meer nieuws

Nieuwe coronaprotocollen zorgvervoer 25-09-2021

Tijdens de persconferentie van vorige week zijn er nieuwe versoepelingen aangekondigd. Deze versoepelingen hebben geleid tot nieuwe coronaprotocollen voor het zorgvervoer. De nieuwe coronaprotocollen zullen vanaf zaterdag 25 september ingaan.…

Bereikbaarheid Sociale Teams vrijdag 17 september 2021

Vrijdag 17 september 2021 zijn de medewerkers van de Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn beperkt bereikbaar. Indien u een medewerker wilt spreken, dan kunt u bellen met het algemene nummer 0800-2009…
Menu