Inclusie panel gezocht

Inclusie panel gezocht

Denk mee over inclusie!
In de gemeente Borger-Odoorn vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en mee kan doen. We willen heel graag inclusief zijn. Hiervoor zoeken we meedenkers. U kunt een tip aan ons geven, of aansluiten bij een panel!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je werkt, wat je talenten zijn en waar je vandaan komt. Iedereen levert op zijn of haar eigen manier een bijdrage aan onze gemeente. We willen als gemeente graag dat er een plek is voor iedereen. Dat gaat niet alleen over gebouwen, maar ook over scholing, sport, werk, cultuur en informatie.

Tips en ideeën
Heeft u vanuit uw uit eigen ervaring voorstellen of ideeën om de gemeente toegankelijker/inclusiever te maken? Deel deze dan met ons! Dit kan door te mailen naar open@borger-odoorn.nl of te bellen met 06-46275859.

Deelname panel voor toegankelijkheid en diversiteit Borger-Odoorn
Ook starten we met een panel voor toegankelijkheid en diversiteit met ervaringsdeskundigen. We zoeken inwoners met een beperking (zichtbaar of onzichtbaar) die aan ons panel willen deelnemen. We zoeken ook inwoners met bijvoorbeeld een niet-westerse achtergrond en inwoners uit de lhbtqia+ gemeenschap.

Samen met anderen denkt u een keer per maand mee over de toegankelijkheid van onze gemeente. Bent u degene die we zoeken? Of kent u iemand waar dit bij past? Laat het ons weten via open@borger-odoorn.nl of door te bellen met 06-46275859. Reageren kan tot 22 november.

Meer nieuws

Wij zijn van start!

Met de Gemeente Coevorden, Gemeente Emmen, Menso, Wedeka, Drenthe College, EMCO-groep en Wedeka hebben wij de krachten gebundeld in een nieuw project. Met dit project ligt de focus op sneller meedoen…

Inclusieve arbeidsmarkt

Er zijn gelukkig al veel mooie voorbeelden van werkgevers die zich graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Door mensen te begeleiden en hen een kans te geven zich te ontwikkelen…

Energietoeslag 2023

Er is duidelijkheid over de energietoeslag 2023. Voor 1 december 2023 betaalt Gemeente Emmen (ook voor inwoners van de gemeente Borger-Odoorn) het tweede deel van de energietoeslag 2023. Wat betekent…