Inloop Sociale Teams Borger-Odoorn

Inloop Sociale Teams Borger-Odoorn

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 14 december 2020 zijn de maatregelen in verband met corona voor onze locatie aan de Hoofdstraat 23 in Borger aangepast. Er vindt vanaf dinsdag 15 december geen inloop plaats. Deze maatregel geldt tenminste tot en met dinsdag 19 januari 2021.

De locaties MFA Noorderbreedte (Nieuw-Buinen) en MFA ’t Brughuus (Valthermond) waren al gesloten. Ook deze locaties blijven dicht tot tenminste dinsdag 19 januari 2021.

Heeft u vragen voor het sociaal team, dan kunt u ons bereiken via ons algemene telefoonnummer 0800-2009 of via ons mailadres info@socialeteamsborgerodoorn.nl.

Meer nieuws

Vervoer tijdens de feestdagen

Tijdens de Kerstdagen en op 1 januari rijden de taxi’s op aangepaste tijden en met de Kerstdagen worden er ook geen vaste ritten gereden. Tijdens de jaarwisseling zal er na…

Preventiemedewerkers Borger-Odoorn

In oktober 2020 zijn binnen de Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn 2 preventiemedewerkers gestart, Chantal Schokker en Bé Wieringh. De preventiemedewerkers zijn gekoppeld aan een sociaal werker/regisseur en worden ingezet om…
Menu