Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn in Valthermond ook open op afspraak

Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn in Valthermond ook open op afspraak

Naast de locaties in Nieuw-Buinen en Borger is het vanaf maandag 3 januari 2022 ook het mogelijk om op afspraak langs te komen in Valtermond. Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn heeft hiervoor een ruimte in MFA ’t Brughuus aan de Vrijheidslaan 11.

Door een afspraak te maken is er altijd tijd voor je. De sociaal werker luistert naar jouw verhaal en samen zoeken we naar een oplossing.

Hoe maak ik een afspraak?
Door op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 te bellen met 0800-2009 kun je een afspraak maken. Ook kun je mailen naar info@socialeteamsborgerodoorn.nl of chatten via onze website www.socialeteamsborgerodoorn.nl.

Samenwerking
Onze drie teams, Het Veenland, De Monden en De Hondsrug werken samen vanuit de locatie aan de Hoofdstraat in Borger. Door bij elkaar in het pand te zitten kunnen wij beter samenwerken en de inwoners van gemeente Borger-Odoorn beter helpen.

Samen los je het op!
Heb je vragen over opvoeding, een lastige thuissituatie of kun je ondersteuning thuis gebruiken? Praat erover, dat helpt. Bel of mail ons voor een afspraak als je er zelf niet uitkomt. Wij helpen je graag op weg.

Meer nieuws

Maand van de 1000 voorbeelden

In het kader van de “Maand van de 1000 Voorbeelden” worden in november werkgevers in het zonnetje gezet door Werkgeversservicepunt Drenthe. Dit zijn allemaal werkgevers die kansen bieden aan mensen…

Wijzigingen in het woonplaatsbeginsel Jeugdwet

Gemeenten zijn sinds 2015 (financieel) verantwoordelijk voor de jeugdhulp. Het woonplaatsbeginsel in de Jeugdwet bepaalt welke gemeente verantwoordelijk is voor de Jeugdhulp. Deze gemeente betaalt ook de jeugdhulp. Per 1 januari…
Menu