Wat kun je doen als je je alleen voelt? De sociale teams geven tips.

Wat kun je doen als je je alleen voelt? De sociale teams geven tips.

Eenzaam zijn wij allemaal wel eens. Helemaal nu we het advies krijgen om zo min mogelijk mensen te ontmoeten en thuis te blijven.

Als je dan alleen woont, is dat soms best wel pittig. Of als je je vrienden al tijden niet meer gezien hebt en alle activiteiten liggen stil. Het gevolg kan dan zijn dat je je eenzaam of vervelend voelt.

Juist nu is het belangrijk om contact hebben, ook al moet je afstand houden. Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn heeft alle goede, leuke en sportieve ideeën van verschillende organisaties en inwoners van Borger-Odoorn op een rij gezet. Zo zijn er verschillende nummers die je kunt bellen voor een praatje. Of je nu oud of jong bent.

Klik hier voor de complete lijst. Er zit vast een activiteit of tip tussen die je kan helpen. Heb je zelf een idee die je graag wilt delen? Laat het ons weten via mail of chat. Samen los je het op!

Meer nieuws

Sport- en gezondheidsakkoord Borger-Odoorn

In de dorpen van de gemeente Borger-Odoorn gebeurt veel op het gebied van bewegen, sport, buiten spelen en een gezonde leefstijl. Dat is goed en willen we graag zo houden.…

Betalingsachterstand? Het Samen Doen Team helpt

Sinds 1 januari zijn gemeenten verplicht om inwoners in een zo vroeg mogelijk stadium te helpen als zij een betalingsachterstand hebben bij hun woningcorporatie, energiemaatschappij, zorgverzekeraar of waterbedrijf. In Borger-Odoorn…
Menu