Werkwijze tijdens coronatijd

Werkwijze tijdens coronatijd

Beste samenwerkingspartner,

De nieuw afgekondigde maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen hebben ook invloed op onze dienstverlening. In dit bericht informeren we u over de maatregelen die wij nemen en wat u de komende periode van ons kunt verwachten.

  • Onze inloopspreekuren zijn gesloten. Inwoners kunnen telefonisch en per mail contact met ons opnemen.
  • Onze medewerkers werken grotendeels vanuit huis, wel zal er elke dag een bereikbaarheidsdienst op kantoor aanwezig zijn in geval van crisis.
  • Alle afspraken/overleggen met meerdere mensen worden gecanceld.
  • Het stellen van indicaties gebeurt zoveel mogelijk telefonisch of indien noodzakelijk ambtshalve. Dit proces loopt gewoon door, mogelijk alleen met een summierdere inhoudelijke onderbouwing dan u van ons gewent bent.
  • Alleen noodzakelijke dingen worden opgepakt waarbij fysiek contact zoveel mogelijk wordt vermeden.
  • In zaken waarbij er zorgen zijn om de veiligheid van kinderen en/of anderen zullen wij per situatie kijken wat er nodig is. We zullen fysieke contacten zoveel mogelijk beperken en telefonisch vaker contact houden.
  • Onze medewerkers zijn in principe gewoon aan het werk en bereikbaar voor (telefonisch) overleg.

Meer nieuws

Opvoeding Sociale Teams Borger Odoorn

Brief aan ouder/verzorgers

Kinderen en ouders brengen op dit moment veel tijd met elkaar door en dat is niet altijd even makkelijk. De combinatie tussen werk en extra aandacht voor  de kinderen is…

Wmo-vervoer tijdens coronavirus

De tijden voor het Wmo-vervoer zijn gewijzigd in verband met het coronavirus. Er wordt alleen gereden tussen 7.00 en 21.00 uur. Ook het reserveren van een rit kan alleen in…
Menu