Alle kinderen uit Borger-Odoorn kunnen meedoen met sport en cultuur!

Alle kinderen uit Borger-Odoorn kunnen meedoen met sport en cultuur!

Alle kinderen uit Borger-Odoorn kunnen meedoen met sport en cultuur!

Alle kinderen dromen van leuke dingen doen, erbij horen en mee kunnen doen met leeftijdsgenootjes. Maar voor kinderen die opgroeien in gezinnen met minder geld is dit niet zo vanzelfsprekend. Zij lopen kansen mis die voor vriendjes en vriendinnetjes normaal zijn, zoals bijvoorbeeld lid worden van een sportvereniging, muziekvereniging of toneelclub.
Voor gezinnen met geldzorgen is er het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Door middel van een bijdrage uit het Jeugdfonds kunnen alle kinderen in de leeftijd 0 tot 18 jaar meedoen met sport, cultuur en zwemles. Het Jeugdfonds betaalt voor deze kinderen de contributie of het lesgeld. Elk kind krijgt zo de kans om zich op sportief en creatief vlak te ontwikkelen, wat belangrijk is voor zijn of haar toekomst.

Wilt u weten of uw gezin in aanmerking komt voor een bijdrage vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur of wilt u een aanvraag doen? Neem dan contact op met de Sociale Teams via info@socialeteamsborgerodoorn.nl of 0800- 2009. Ook kunt u via de website www.jeugdfondsdrenthe.nl een aanvraag doen.

Meer nieuws

Steunouder

Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of…
Menu