Proclaimer

Stichting Sociale Teams Borger Odoorn is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen ons best om de website actueel te houden en van de juiste informatie te voorzien.

Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons wilt laten weten. Onze gegevens vindt u op onze contactpagina. Uw melding zullen wij behandelen en als het nodig is actie ondernemen.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Neem contact met ons op als u persoonlijk advies wilt, daarvoor is de informatie op deze website niet bedoeld. Informatie van andere websites die u via een link van onze website raadpleegt kunnen wij niet controleren, dus zie ook deze informatie als een algemeen advies.

Op alle informatie op deze website, zoals teksten, afbeeldingen, logo’s en ander grafisch materiaal zit auteursrecht. Wil je deze informatie gebruiken, neem dan contact met ons op.