Jongeren

Hoe ouder je wordt, hoe meer er een wereld voor je opengaat. Aan de ene kant is dit prachtig. Maar soms is het ook lastig. Op jouw leeftijd is het heel normaal dat je vragen hebt over bijvoorbeeld seks, drugs, alcohol of social media. Wanneer je niemand hebt waarmee je dit wil bespreken, dan kun je gerust bij ons terecht. Wij horen zulke vragen dagelijks. We vinden niks gek en geven je graag duidelijkheid. Chat of bel ons gerust. Je mag ook altijd langskomen.

Wanneer het thuis niet goed gaat

Het kan ook zijn dat je thuis problemen hebt. Dat er elke dag ruzie wordt gemaakt. Of dat er van alles aan de hand is. We snappen dat je je daar zorgen over maakt. Praat erover. Da’s spannend, maar vaak lucht het op. Vaak kunnen vrienden of familie je al een eind op weg helpen. Kom je er toch niet uit? Laat het ons weten. We kunnen veel voor je betekenen. Samen zoeken we een oplossing. Zodat jij je weer thuis voelt in je eigen huis.

Wanneer je een opleiding of werk zoekt

Het is goed om naar school te gaan of een leuke baan te hebben. Soms is het lastig om iets te vinden dat goed bij je past. Ga voor een opleiding eens in gesprek met een studievoorlichter of decaan. Ga je liever aan het werk, maar is dit na 4 weken zelf zoeken nog niet gelukt? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een vraag over: