Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk is een geweldige manier om een verschil te maken in de gemeenschap. Je kunt altijd iets betekenen voor je wijk of dorp. En dat hoeft echt niet altijd om een grote inspanning te gaan. Via Welzijnsorganisatie Andes zijn er zijn veel organisaties en initiatieven die op zoek zijn naar vrijwilligers in Borger-Odoorn. Of het nu gaat om het ondersteunen van ouderen, het helpen bij lokale evenementen, het onderhouden van natuurgebieden of het assisteren bij jeugdactiviteiten, jouw bijdrage als vrijwilliger wordt zeer gewaardeerd. Kijk op: https://vip.andesborgerodoorn.nl voor de vacatures.

Vrijwilligerswerk biedt niet alleen de mogelijkheid om anderen te helpen. Het is ook een kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en waardevolle ervaring op te doen. Bovendien leer je nieuwe mensen kennen en maak je deel uit van een samenleving die zich inzet voor een gemeenschappelijk doel.

Interesse om zelf vrijwilliger te worden? Meld je aan bij het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van onze gemeente. Hier zie je ook waar vrijwilligers gevraagd worden.

Ik heb een vraag over: