Huishoudelijke hulp

Heb je steeds meer moeite met stofzuigen, het beddengoed verschonen of koken? Kun je je huishouden niet meer overzien? Dan is het fijn als iemand je helpt. Vraag eens hulp aan familie, vrienden, kennissen of buren. Of maak gebruik van een maaltijdservice of de bezorgservice van de supermarkt. Bekijk verschillende mogelijkheden op de sociale kaart van Borger-Odoorn. Kom je er niet uit? We helpen graag in het vinden van een passende oplossing. Neem contact op met het sociaal team in je buurt. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Schoonmaakondersteuning

Heb je ondersteuning nodig bij normale huishoudelijke klussen en lukt het je niet om dit zelf te regelen? Dan kan het zijn dat je in aanmerking komt voor schoonmaakondersteuning. Laat het ons weten, samen vinden we een manier die bij je past.

Organiseren van je huishouden

Het kan zijn dat meer hulp welkom is. Bijvoorbeeld wanneer het niet (meer) lukt om je huishouden zelf te organiseren. Ook hiervoor is ondersteuning mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor extra ondersteuning. Dan zoeken we een oplossing op maat.

Eigen bijdrage en vergoeding

Schoonmaakondersteuning en de extra ondersteuning voor het organiseren van je huishouden wordt geleverd door een aantal thuiszorgaanbieders waarmee de gemeente Borger-Odoorn afspraken heeft gemaakt. De thuiszorgaanbieder maakt afspraken met jou en legt deze vast. Hiervoor betaal je het maandelijkse abonnementstarief aan het CAK. Meer informatie? Neem even contact met ons op.

Ik heb een vraag over: