Telefonische bereikbaarheid algemeen telefoonnummer sociale teams

Telefonische bereikbaarheid algemeen telefoonnummer sociale teams

Vanaf 17 juli 2023 zijn de tijden waarop je ons telefonisch kunt bereiken op ons algemene nummer 0800-2009 aangepast. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 12.30 uur.

Heb je een vraag over de Wmo, Jeugd- of Participatiewet, dan kies je optie 1. Je wordt doorverbonden met een sociaal werker.

Heb je een andere vraag, dan kies je optie 2. Of heb je geen keuze gemaakt? In beide gevallen wordt je doorverbonden met de telefoniste.

Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier op onze website www.socialeteamsborgerodoorn.nl. Je eigen contactpersoon kun je de hele dag rechtstreeks bellen.

Heb je een vraag waarbij met spoed gehandeld moet worden, dan kun je ons na 12.30 uur bellen op 0800-2009 en kiezen voor optie 1. Eén van onze medewerkers staat je dan te woord.

Kijk voor meer informatie en onze spreekuren op www.socialeteamsborgerodoorn.nl.

Meer nieuws

Wij zijn van start!

Met de Gemeente Coevorden, Gemeente Emmen, Menso, Wedeka, Drenthe College, EMCO-groep en Wedeka hebben wij de krachten gebundeld in een nieuw project. Met dit project ligt de focus op sneller meedoen…

Inclusieve arbeidsmarkt

Er zijn gelukkig al veel mooie voorbeelden van werkgevers die zich graag inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Door mensen te begeleiden en hen een kans te geven zich te ontwikkelen…

Inclusie panel gezocht

Denk mee over inclusie! In de gemeente Borger-Odoorn vinden we het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en mee kan doen. We willen heel graag inclusief zijn. Hiervoor zoeken we…