Onze organisatie

Stichting sociale teams Borger-Odoorn is een organisatie die naast mensen staat en helpt om problemen zelf op te lossen. Wij werken vanuit vertrouwen en denken goed na over hoe we dingen willen. We zeggen daarbij vaak ‘doen wat nodig is’ en soms gekscherend: ‘het zou zomaar eens goed kunnen gaan’.

Onze mensen zijn bevlogen en werken vanuit hun passie. We doen wat nodig is en dat betekent dat we (innovatieve) oplossingen vinden voor dat wat nodig is. Hierbij volgen we niet altijd de lijn, maar blijven wel binnen de kaders.

Hierin willen we ons elke dag verbeteren. Door slimmer te werken, goed te kijken naar de kosten en verder te kijken dan de taak. Dit vertalen wij naar de persoonlijke situatie, zodat we iedereen zo goed mogelijk helpen eigen problemen op te lossen. Door van vragen van inwoners geen probleem te maken, verlagen we de drempel. Hierdoor is de oplossing vaak ook eenvoudiger. Iedereen heeft wel eens hulp nodig en iedereen wil vaak zelf ook helpen.

Bij de start van de stichting in 2015 zijn we veel aan het pionieren geweest. We hebben veel tijd gestoken in onze visie en het gedachtegoed van het Regenboogmodel. Wij willen dat hier altijd aandacht voor is. Dus als je bij de stichting komt te werken dan nemen we hier de tijd voor.

Ik wil graag meer weten over:

Menu